Minister van Landbouw Azerbeidzjan bezoekt Westland (FOTO)

 

In opdracht van het Ministerie van Economische Zaken heeft Westland Toerisme onder leiding van Aad Verduijn op donderdag 27 oktober de Minister van Landbouw van Azerbeidzjan en delegatie rondgeleid in het Westland.


Minister Heydar Asadov en delegatie startten deze dag met een rondleiding bij Certhon Greenhouse solutions, hierna ging het gezelschap naar Greenpack, het grootste inpak- en distributiestation van groenten in West Europa, waarna een bezoek volgde op de tomatenkwekerij Lans in Maasdijk.

Bij Unicum Waterweg werd geluncht met prachtig uitzicht op de havens van Rotterdam en de Nieuwe Waterweg, waarna het gezelschap vertrok voor een interessante rondleiding bij Priva waar uitleg werd gegeven over duurzame klimaatbeheersing in de tuinbouw om aansluitend een bezoek te brengen aan Rijk Zwaan voor uitleg over de zaadveredeling.

Hierna verliet de delegatie het Westland om vervolgens kennis op te doen bij WUR Plantenonderzoek te Bleiswijk en Delphy het praktijkcentrum met trainingsfaciliteit.

Voor meer informatie:
Westland Toerisme
Telefoon +31(0)6 199 339 34
info@westlandtoerisme.nl
www.westlandtoerisme.nlbron: groentennieuws